Hungchester: hírek magyar és angol nyelven

Hungchester: hírek magyar és angol nyelven

Különleges vészhelyzeti podcast Gázáról. (ENG)

2023. október 8.

2023. október 23. - Hungchester

Norman Finkelstein and Mouin Rabbani held an emergency teach-in session yesterday regarding recent events in Gaza.

https://normanfinkelstein.substack.com/p/video-recording-and-transcript-special?fbclid=IwAR1eMVLpa_oD0zwrv6LjuqVg-gA8G2kZfTXaurCJm9mXp1fJSp4zIv8Uvi4

 

Norman Finkelstein

is an American political scientist and activist. His primary fields of research are the Israeli–Palestinian conflict and the politics of the Holocaust. He is a graduate of Binghamton University and received his Ph.D. in political science at Princeton University.

(HU) Norman Finkelstein, amerikai politológus és aktivista. Elsődleges kutatási területei az izraeli-palesztin konfliktus és a holokauszt témája. A Binghamtoni Egyetemen végzett, és a Princeton Egyetemen szerzett Ph.D fokozatot politológiában.

Mouin Rabbani

Dutch-Palestinian Middle East analyst specializing in the Arab-Israeli conflict and Palestinian affairs.

(HU) Mouin Rabbani: Az arab-izraeli konfliktusra és a palesztin ügyekre szakosodott holland-palesztin, közel-kelet-elemző.

A bejegyzés trackback címe:

https://hungchester.blog.hu/api/trackback/id/tr5218241437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása